Sleep naar beneden voor menu

Praktisch

De afdeling Travel Trade van Den Haag Marketing informeert u graag persoonlijk over de diverse toeristische activiteiten, evenementen en festivals in de stad. Haal het maximale uit uw bezoek en raadpleeg de Agenda van Den Haag. Bent u aangekomen in Den Haag bezoek dan de VVV Den Haag.

Agenda van Den Haag

Het hele jaar door vinden in Den Haag en haar beide badplaatsen, Scheveningen en Kijkduin, bijzondere tentoonstellingen, diverse muzikale concerten, unieke festivals en kleine- en grootschalige evenementen plaats. Hier vindt u een uitgebreid overzicht met activiteiten voor zowel dit jaar als aankomend jaar.

Bereikbaarheid

Den Haag is gelegen aan de kust in het westen van Nederland. De stad is goed te bereiken per vliegtuig, trein en bus. Tevens bevinden alle toeristische attracties zich in de nabijheid van Den Haag: Delft (10 minuten), Rotterdam (20 minuten), Gouda (30 minuten), de Keukenhof (30 minuten) en Amsterdam (45 minuten).

VVV Den Haag

Bij de VVV Den Haag kunt u terecht voor meer informatie en tips over Den Haag en het strand van Scheveningen en Kijkduin. Van attracties tot excursies en van concerten tot de geheime plekjes in de stad: de VVV Den Haag adviseert u graag om uw verblijf in Den Haag compleet te maken.

Naar het kalenderoverzicht

Komende evenementen