Sleep naar beneden voor menu

Op maat

Wilt u als touroperator Den Haag opnemen in uw aanbod of wilt u uw bestaande aanbod verder uitbreiden voor uw groepen? De afdeling Travel Trade van Den Haag Marketing informeert u gedetailleerd en vertrouwd over de ontwikkelingen in het toeristische aanbod van Den Haag. Neem contact met ons op en wij informeren u graag op maat over de verschillende mogelijkheden in de stad.

Stel uw programma samen

Onze website biedt u de mogelijkheid uw bezoek aan Den Haag te personaliseren. Selecteer uw ochtend- en middagprogramma, ervaar wat de stad uw gasten te bieden heeft op het gebied van cultuur, koninklijk en strandleven en ontdek welke hotels en restaurants het beste passen bij het gekozen thema. Stel nu uw programma samen!

Locatiezoeker

De locatiezoeker biedt u een overzicht van restaurants, hotels, theaters, attracties, musea, vergaderlocaties en dienstverleners in Den Haag. Specificeer uw zoekopdracht met Type locatie en vergelijk interessante en unieke locaties in de stad op basis van uw persoonlijke wensen en behoeften.

Travel Trade Manual

De Travel Trade Manual biedt u als reisorganisatie alle toeristische informatie die u nodig heeft voor een bezoek aan Den Haag. De gids omvat informatie over hotels, musea, attracties en restaurants in stad, evenals voorbeeldprogramma's, facts & figures en praktische informatie. Download het manual!

Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Nieuwe attractie Madurodam

Beleef de Nederlandse roots van New York in Madurodam. Wie eind juni Madurodam bezoekt wacht een grootse, nieuwe belevenis: Nieuw Amsterdam. In deze attractie ga je terug in de tijd en stap je in het Nieuw Amsterdam uit de 17e eeuw. De stad die nu New York...