Sleep naar beneden voor menu

Onze diensten

De afdeling Travel Trade van Den Haag Marketing informeert u gedetailleerd en vertrouwd over het toeristische aanbod van de Den Haag en haar badplaatsen. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan producten en diensten, waaronder algemeen advies en advies over groepsreizen, voorbeeldprogramma's, promotiemateriaal, teksten en video's voor communicatiedoeleinden, rechtenvrij beeldmateriaal en fam trips.

Beeldbank

Het Online Media Center (OMC) biedt gratis en rechtenvrij beeldmateriaal aan van Den Haag voor touroperators, PR-medewerkers en andere zakelijk geïnteresseerden in het Den Haag. Geregistreerde gebruikers kunnen de beschikbare foto's, video's en logo's gratis gebruiken in hun communicatie over de Den Haag. Registreer nu snel en simpel!

Beursagenda

Gedurende het jaar is de afdeling Travel Trade van Den Haag Marketing te vinden op verschillende toonaangevende internationale vakbeurzen en bijeenkomsten. Dit jaar zijn wij onder meer te vinden op de ITB Berlijn, WTM Londen, City Fair, ETOA en USTOA aanwezig.

Travel Trade Manual

De Travel Trade Manual biedt u als reisorganisatie alle toeristische informatie die u nodig heeft voor een bezoek aan Den Haag. De gids omvat uitgebreide informatie over hotels, musea, attracties en restaurants in stad, evenals voorbeeldprogramma's, facts & figures en praktische informatie.

Naar het nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Nieuwe attractie Madurodam

Beleef de Nederlandse roots van New York in Madurodam. Wie eind juni Madurodam bezoekt wacht een grootse, nieuwe belevenis: Nieuw Amsterdam. In deze attractie ga je terug in de tijd en stap je in het Nieuw Amsterdam uit de 17e eeuw. De stad die nu New York...